//RM, liderul trupei BTS, a donat 100 de milioane de woni pentru o cauză nobilă

RM, liderul trupei BTS, a donat 100 de milioane de woni pentru o cauză nobilă

Pe 12 septembrie 2019, liderul trupei BTS a împlinit 25 de ani și a dorit să realizeze ceva important cu această ocazie.

Astfel că astăzi, 20 septembrie 2019, Seoul Samsung School, o școală specială pentru cei cu deficiențe de auz, a anunțat că RM a făcut o donație generoasă școlii, în valoare de 100 de milioane de woni (aproximativ 83.794 dolari), de ziua lui de naștere.

RM a cerut acestei școli ca banii să fie utilizați pentru educația muzicală a copiilor din această școală.Un reprezentant al Seoul Samsung School a declarat: „Am primit donația împreună cu speranța că elevii cu deficiențe de auz să poată găsi alte mijloace prin care să se poată bucura de muzică împreună. Intenționăm să folosim acești bani pentru dezvoltarea educației muzicale a elevilor noștri și pentru prestațiile artistice din concerte.”

Directorul școlii, Shin Rae Bum, a adăugat: „Vom susține o mare varietate de activități muzicale pentru elevii cu deficiențe de auz, pentru ca ei să își poată găsi fericirea prin intermediul muzicii și să devină mai încrezători în mediul social”.

Felicitări, RM!!
Sursa: soompi.com

TAGS: