//RM și Suga intră în TOP 10 a clasamentului Billboard Hot 100 Compozitori

RM și Suga intră în TOP 10 a clasamentului Billboard Hot 100 Compozitori

BTS continuă să facă istorie în clasamentele Billboard!

Ieri, 2 decembrie 2020, a fost anunțat faptul că RM și Suga au intrat în TOP 10 a clasamentului Billboard Hot 100 Songwriters  (Cei mai tari 100 Compozitori).

Acest clasament a fost lansat pentru prima dată în iunie 2019 și a fost întocmit pe baza datelor strânse din clasamentele HOT 100 și alte clasamente Billboard.Trupa BTS a dominat în ultima săptămână clasamentele Billboard, după noul lor album „BE”, acesta devenind cel de-al 5-lea lor album care ajunge numărul 1 în Billlboard 200, iar noua lor piesă „Life Goes On” este prima piesă în limba coreeană care este pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100. Toate piesele de pe acest nou album, cu excepția piesei „Skit”, au intrat în clasamentul Hot 100.

Acum, este pentru prima dată când RM și Suga apar în clasamentul celor mai buni compozitori. Ei au debutat în primele zece locuri, astfel că RM este pe locul 3, iar Suga pe locul 9, deoarece RM a contribuit la compunerea fiecărei melodii, exceptând „Dynamite”, iar Suga, de asemenea, are credit pentru toate piesele, cu excepția „Dynamite” și „Stay”.

David Stewart și Jessica Agombar, cei care au compus piesa „Dynamite”, sunt pe locul 7 în acest clasament.Și în topul producătorilor muzicali din clasamentul Billboard Hot 100 Producers se află producătorii pieselor trupei BTS, astfel că Pdogg și David Stewart sunt pe locul 2, respectiv 4.

Felicitări, RM și Suga! Felicitări, BTS!
Sursa: soompi.com

TAGS: