//Ryeowook (Super Junior) a fost liberat din armată!

Ryeowook (Super Junior) a fost liberat din armată!

Astăzi, 10 iulie a.c., membrul trupei Super Junior, Ryeowook, a fost lăsat la vatră, după 21 de luni de efectuare a serviciului militar în cadrul celei de-a 37-a Divizie Militară din Jeungpyeong.

El a fost întâmpinat de colegii lui de trupă, Leeteuk, Siwon, Donghae și Eunhyuk.


Ryeowook și-a salutat fanii sosiți pentru a-i ura bun-venit spunând: „A trecut atât de multă vreme. Am plâns mult în sinea mea. A fost atât de trist să mă despart de prietenii alături de care am fost timp de un an și nouă luni, la fel ca atunci când m-am despărțit de fani. Membrul trupei Super Junior, Ryeowook, s-a întors Sergent Kim Ryeowook. Am cântat mult în trupa armatei, iar acum vreau să cânt pe scenă ca Super Junior. Mi-a fost teamă că aș fi putut fi uitat și vă sunt recunoscător că ați parcurs atâta drum să fiți aici. Voi munci din greu. Vă rog să așteptați un pic deoarece pregătesc ceva special pentru fani”.Când a fost întrebat dacă a întâmpinat greutăți pe parcursul serviciului său militar, el a răspuns râzând: „Nu au venit să mă viziteze membrii trupei. Au venit doar cei care sunt astăzi aici, dar nu voi uita că ceilalți nu au fost”.

Acum, cu lăsarea la vatră a lui Ryeowook, din cei 11 membri ai trupei Super Junior (Leeteuk, Heechul, Yesung, Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Siwon, Donghae, Ryeowook și Kyuhyun) a mai rămas doar Kyuhyun să își termine de efectuat serviciul militar, toți ceilalți având terminat stagiul militar obligatoriu.
Liderul trupei, Leeteuk, a spus: „Membrii trupei Super Junior au început înrolările în armată începând cu anul 2009. Acum, că Ryeowook a fost lăsat la vatră, a mai rămas doar Kyuhyun, care va fi liberat anul viitor. A durat zece ani ca toți membrii trupei să își efectueze îndatoririle militare. Vrem să revenim în trupa completă cât mai curând posibil”.

Ca primă activitate programată acum, după liberarea din armată, Ryeowook a ales o întâlnire cu fanii lui, întâlnire programată pe 12 iulie a.c. sub numele de „Întoarcerea Micului Prinț”, în sala SM Town Theatre.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr