//S-ar părea că Seungri (BigBang), Choi Jong Hoo (F.T. Island) și Jung Joon Young au fost protejați politic în trecut, mușamalizându-se infracțiunile comise

S-ar părea că Seungri (BigBang), Choi Jong Hoo (F.T. Island) și Jung Joon Young au fost protejați politic în trecut, mușamalizându-se infracțiunile comise

Cazurile lui Seungri, Jung Joon Young și a membrului trupei F.T. Island, Choi Jong Hoon, sunt mult mai complicate decât par.

Astăzi 13 martie a.c., a apărut știrea conform căreia cei trei au avut „puteri speciale” pentru a manipula legea și pentru a mușamaliza infracțiunile comise.Seungri și Choi Jong Hoon au fost prinși conducând sub influența alcoolului, iar Jung Joon Young a mai fost implicat într-un caz similar de înregistrare cu camera ascunsă în timp ce făcea sex cu femeile. Toate aceste infracțiuni au fost săvârșite în 2016, cazurile fiind închise fără a se da nicio sentință nimănui.

Poliția a dezvăluit faptul că în mesajele descoperite în grupul de chat în 2016, s-ar fi sugerat că există susținerea șefului Poliției, acesta fiind Kang Shin Myung, el conducând Poliția în perioada 24 august 2014 – 23 august 2016.

Un reprezentant al Poliției a declarat: „În conținutul mesajelor de pe chatroom-ul din 2016, a fost menționat termenul „șeful poliției”. A existat o conversație prin care se sugerează să nu existe îngrijorare asupra plângerii făcute de un cetățean, din moment ce îl au pe șeful poliției”.

Atât timp cât poliția a descoperit această rețea, este de așteptat să existe și o anchetă internă, pentru a se stabili dacă nu mai există și alte cadre implicate în aceste fapte.
Sursa: kstarlive.com