//Să-l cunoaștem pe pianistul care a fost „dublura” lui Hyun Bin în drama de mare succes „Crash Landing on You”

Să-l cunoaștem pe pianistul care a fost „dublura” lui Hyun Bin în drama de mare succes „Crash Landing on You”

Cei care au urmărit drama „Crash Landing On You”, cunosc scena emoționantă în care Yoon Se Ri (interpretată de actrița Son Ye Jin) vede un bărbat chipeș, pe malul unui lac din Elveția, cântând la pian și știe, la finalul dramei, că este cel pe care îl iubește, ofițerul nord-coreean, ce renunțase la cariera de pianist, Ri Jung Hyuk, interpretat de frumosul actor Hyun Bin.

Doar că cel care ne încânta sufletul cu o magnifică interpretare la pian nu era Căpitanul Ri… ci altcineva.Acesta este pianistul See Siang Wong, un chinez elvețian, născut în Olanda și stabilit în Elveția.Pe 27 aprilie 2020, el a postat pe pagina sa de Facebook, impresiile sale după apariția sa în această dramă, scriind: „După atât de multe cereri ale prietenilor și reacții față de drama „Crash Landing on You”, iată câteva imagini memorabile de la fimări! Eu l-am interpretat pe pianistul care seamăna cu superstarul Hyun Bin, în ultimul episod…”

Astfel, în această postare au apărut numeroase fotografii de la filmări, inclusiv cu popularul actor sud-coreean.

Pianistul elvețian a recunoscut că nu auzise de star-ul Hallyu și că nu s-a uitat niciodată la drame sud-coreene în trecut.După ce a primit instrucțiuni de la regizor… a început spectacolul!

Acesta a recunoscut că aceasta a fost cea mai distractivă apariție pe care a avut-o până acum ca și pianist!!See Siang Wong a mulțumit regizorului și asistentei acestuia pentru această grozavă oportunitate care i-au oferit-o, scriind: „Eu, regizorul și asistenta lui!!! A fost distractiv, mii de mulțumiri!!!”

Totuși, personal cred că nu există un pianist mai chipeș decât Căpitanul Ri, nu-i așa?Sursa: koreaboo.com