//Sanha (ASTRO) și Chanmi (AOA), parteneri într-o nouă web drama

Sanha (ASTRO) și Chanmi (AOA), parteneri într-o nouă web drama

Sanha, membrul trupei ASTRO, și Chanmi, membra trupei AOA vor juca împreună într-o viitoare web drama.

„Love Equation 11M” spune povestea lui Ji Yoon, o elevă obișnuită de liceu, care renunță la visul ei de a deveni jucătoare de fotbal după o accidentare gravă și povestea de dragoste dintre ea și un coleg de-al său mai mare foarte chipeș.Chanmi va interpreta rolul lui Ji Yoon, un geniu al balonului rotund și de la care toată lumea aștealtă să devină cea mai bună jucătoare de fotbal din Coreea de Sud, încă de când era mică.

Sanha va interpreta personajul Tae Oh, un tip foarte popular printre fete, dar și un romantic incurabil, care nu o poate uita pe Ji Yoon, pe care o iubește încă din copilărie. În mod miraculos, cei doi reușesc să ajungă împreună, așa învățând ceea ce înseamnă adevărata dragoste.
Regizorul acestei drame, Lee Eun, a explicat motivul pentru care i-a încredințat acest rol lui Sanha: „Cred ca fața copilărească a lui Sanha poate portretiza bine prospețimea și puritatea dragostei adolescentine”.

Sanha, care este la primul său rol, a declarat prin intermediul agenției sale, Fantagio Music: „Este prima dată de la debutul meu când mă autoprovoc în actorie, așa că sunt foarte entuziasmat și emoționat. Îmi voi da toată silința pentru a mă pregăti și voi munci din greu pentru a fi o dramă bună, care va face o impresie bună la cât mai multe persoane, așa că vă rog să o așteptați cu nerăbdare”.
Colegii săi de trupă, Cha Eun Woo și Moonbin, și-au început deja cariera în actorie, Cha Eun Woo jucând în „Rookie Historian Goo Hae Ryung”, o dramă istorică, iar Moonbin a jucat în „18 Moments”, alături de Ong Seong Wu și Kim Hyang Gi.Chanmi a mai interpretat rolul principal și în web drama „What’s Up With These Kids?” și mai avut apariții în dramele „Father Is Strange” și „SKY Castle”.

Filmările pentru drama „Love Equation 11M” vor începe la sfârșitul acestei luni.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com