//Șapte celebrități sud-coreene cărora nu le stă bine nebărbieriți

Șapte celebrități sud-coreene cărora nu le stă bine nebărbieriți

Este foarte probabil ca fiecare bărbat să fi visat să-și lase mustață și barbă, măcar o singură dată în viața lor.

Pe unii dintre bărbați, acest păr facial îi poate transforma, aspectul lor devenind unul mai masculin și viril, unora, însă, nu le stă deloc bine, arătând de-a dreptul ciudat.Iată șapte dintre celebritățile sud-coreene, care arată mult mai bine bărbieriți:

1.Jo Byung Gyu

Jo Byung Gyu, care a reușit să devină mult mai cunoscut datorită dramei de succes „SKY Castle”, este unul dintre starurile care arată mult mai bine bărbierit. Când și-a postat o fotografie a sa în care apărea cu barba și mustața abia mijite, fanii i-au cerut insistent să se bărbierească. În emisiunea canalului de televiziune KBS2, „Happy Together 4”, actorul a mărturisit că îi crește extrem de repede părul de pe față, iar pentru drama „SKY Castle”, unde a interpretat rolul unui adolescent, trebuia să se radă chiar și de 12 ori pe zi.

2. Jung Hae In

Jung Hae In, care este cunoscut pentru imaginea sa pură, nu arată extrem de bine cu păr pe față. Și el a postat o fotografie a sa, pe contul său de socializare, în care era nebărbierit, și nu a primit un feedback pozitiv din partea fanilor, care i-au spus că nu ar trebui să acopere cu păr fața lui frumoasă și nici nu prea i se potrivește acest look.3. Lee Dong Wook

Nici actorul Lee Dong Wook nu arată prea bine cu mustață și un pic de barbă. El a trebuit să apară nebărbierit într-o dramă, dar fanii au sperat ca acest lucru să nu se mai repete vreodată.

4. Roy Kim

Cântărețul Roy Kim arată mult mai bine bărbierit. În cazul lui, părul facial îi acoperă trăsăturile sale frumoase ale feței.5. Son Heung Min

Cel mai popular jucător de fotbal din Coreea de Sud, Son Heung Min, a primit numeroase reacții negative din partea publicului și a fanilor săi, atunci când a apărut nebărbierit. Părul de pe față nu se potrivește deloc cu aspectul său fizic.

6. Lee Jong Suk

Popularul actor, Lee Jong Suk, a postat odată o fotografie a sa în care purta mustață, dar părea că doar uitase să se radă. Este clar că actorul pare mult mai strălucitor atunci când este bărbierit.

7. Lee Joon

Când Lee Joon a trebuit să-și lase barbă pentru rolul din filmul „Luck-Key”, părea că este o altă persoană, căci era, aproape, de nerecunoscut. Desigur, asta a funcționat pentru personajul interpretat în film, dar în viața sa reală, artistul arată mult mai bine atunci când este bărbierit.Sursa: koreaboo.com