//Șapte idoli cu un talent excepțional la gătit

Șapte idoli cu un talent excepțional la gătit

Am dori și noi să gustăm ceea ce gătesc acești idoli!

Pe lângă faptul că sunt extrem de talentați, frumoși și muncitori, unii sunt buni și la altceva decât în ceea ce fac în industria muzicală: sunt niște bucătari excelenți!Vedeți mai jos câțiva dintre aceștia care au fost întotdeauna lăudați pentru mâncărurile lor și îndemânarea din bucătărie:

D.O. (EXO)


Fanii trupei EXO știu foarte bine că D.O. este un bucătar desăvârșit. El și-a demonstrat talentul la gătit de multe ori în fața EXO-L și este într-adevăr foarte iscusit în bucătărie.

Yoona


Și Yoona este binecunoscută ca fiind foarte talentată la gătit. Iar fanii ei și-au exprimat de multe ori dorința de a gusta din mâncărurile sale.

Mingyu (Seventeen)


Mingyu, membrul trupei Seventeen, a demostrat adeseori cât este de bun la gătit. Se pare că are o îndemânare fantastică atunci când vine vorba în a potrivi și amesteca ingredientele și apoi prezentarea mâncării într-o manieră cât mai apetisantă.Jin (BTS)


Jin (BTS) a demonstrat întotdeauna cât de atașat este și cât de mult își iubește colegii de trupă, gătindu-le permanent. ARMY sunt siguri că orice fel de mâncare pregătit de Jin nu poate fi decât delicios!

Wendy (Red Velvet)


Wendy a demonstrat adeseori că, cu talentul său la gătit, nu este de glumit. Fanii trupei Red Velvet (Reveluvs) sunt siguri că întotdeauna este foarte bună mâncarea preparată de Wendy.

Key (SHINee)


Pasiunea lui Key pentru gătit este de necontestat! Onew, colegul său de trupă, a mărturisit că cel mai bun bucătar dintre membrii trupei este Key.

Mina (Twice)

Și Mina a demonstrat că este o bună bucătăreasă, lăudându-se cu asta prin postarea unor fotografii cu ea gătind.
Sursa: koreaboo.com