Canalul de televiziune SBS a anunțat că a anulat definitiv drama „Joseon Exorcist”, din cauza controversei apărute privind distorsionarea adevărului istoric.

Astăzi, 26 martie 2021, SBS a dat următorul comunicat privind noua dramă a canalului lor, după difuzarea a doar două episoade.
„Vă informăm despre poziția canalului SBS privind „Joseon Exorcist”.
Cum SBS recunoaște gravitatea situației curente (privind drama), am decis să reziliem drepturile contractuale pentru „Joseon Exorcist” și să anulăm difuzarea dramei.
Până în acest moment, SBS a plătit deja drepturile de difuzare a acestei drame și compania de producție a terminat deja de filmat 80% din dramă.
Deși suntem preocupați de pierderile financiare atât a canalului de televiziune, cât și a companiei de producție, precum și de golul lăsat în programul canalului nostru, SBS simte profunda responsabilitate, fiind o rețea de teeviziune publică, și vă informăm că am decis să anulăm acest program.”

Imediat după premieră, din data de 22 martie 2021, „Joseon Exorcist” a fost ținta criticilor din cauza folosirii recuzitei și a mâncării stilului chinezesc, ceea ce pentru mulți telespectatori a fost considerate ca fiind o distorsionare a istoriei coreene.

Deși SBS a publicat o declarație de scuze și de explicații, criticile telespectatorilor au continuat să crească, când în cel de-al doilea episod a fost folosită și mai multă recuzită în stil chinezesc. Imediat după aceea, toți sponsorii dramei „Joseon Exorcist” s-au retras și canalul a anunțat că vor lua o săptămână de pauză, pentru a revizui serialul.
Totuși, două zile mai târziu, SBS a anunțat acum că drama nu va mai fi difuzată deloc.
Drama „Joseon Exorcist” îi avea în rolurile principale pe actorii Jang Dong Yoon, Park Sung Hoon și Kam Woo Sung.
Sursa: soompi.com

TAGS: k-drama
lang="ro-RO"> SBS a anulat definitiv drama „Joseon Exorcist” după doar 2 episoade | KorJapFan
Site icon KorJapFan

SBS a anulat definitiv drama „Joseon Exorcist” după doar 2 episoade

Exit mobile version