//Scandal de proporții în care este implicat Yonghwa (CNBLUE)

Scandal de proporții în care este implicat Yonghwa (CNBLUE)

Universitatea Kyunghee este în mijlocul unui scandal uriaș, după dezvăluirile făcute de canalul de televiziune SBS.

Ieri, 16 ianuarie a.c., SBS a dezvăluit faptul că Kyunghee University’s Graduate School a acordat „tratamente speciale” unor idoli, admițându-i în cadrul programului universitar pentru doctorat, fără interviul obligatoriu prealabil.

SBS a făcut referire la doi idoli, fără a le da numele și, de atunci, au apărut tot felul de speculații cu privire la identitatea acestora. SBS a relatat faptul că este vorba de idoli care aparțin unor trupe K-Pop, care sunt și actori și MC.
După astfel de detalii, toată lumea s-a gândit la membrul trupei CNBLUE, Yonghwa, care se potrivea cel mai bine descrierii (el a avut un rol în drama „You Are Beautiful” în 2009).

Agenția FNC Entertainment a admis faptul că cel vizat este Yonghwa, dar a negat faptul că acesta ar fi avut vreo intenție de înșelăciune:„Ca agenție a lui Jung Yonghwa, dorim să ne cerem scuze pentru controversa iscată din cauza admiterii în programul de doctorat, la Kyunghee University. Atât Jung Yonghwa cât și tot staff-ul care se ocupă de el am fost citați la poliție și anchetați pentru modul de admitere la departamentul de arte a Kyunghee University.

Jong Yonghwa a fost admis după procesul de examinare din luna ianuarie 2017, după ce școala l-a îndemnat insistent să aplice pentru admitere. El a trecut examenul în perioada adițională de acceptare.

Mulți coreeni din industria de divertisment și celebrități au un program foarte încărcat cu activitățile lor curente și promovări. Agențiile lor asigură o legătură permanentă a artiștilor cu școala, creându-le un program special, care să se potrivească cu nevoile fiecăruia dintre ei.”

În afara lui Yonghwa, încă două nume importante din industria K-Pop au fost menționate că ar fi beneficiat de regim privilegiat de admitere la universitate: Kyuhyun (Super Junior) și Zico (Block B).

Kyuhyun (Super Junior)

SM Entertainment, agenția trupei Super Junior, a dat imediat o declarație de presă prin care neagă vehement aceste acuzații la adresa lui Kyuhyun.
Poliția investighează în acest moment aceste acuzații, analizând toate documentele oficiale de admitere de la Universitatea Kyunghee.
Sursa: koreaboo.com