//Scena fierbinte de dragoste dintre Park Seo Joon și Park Min Young din drama „What’s Wrong with Secretary Kim” – trendul #1 în Coreea de Sud

Scena fierbinte de dragoste dintre Park Seo Joon și Park Min Young din drama „What’s Wrong with Secretary Kim” – trendul #1 în Coreea de Sud

Cei doi frumoși actori dau totul în drama „What’s Wrong with Secretary Kim”, care este în plină difuzare în aceste zile.

În episodul lansat ieri, 18 iulie a.c., Park Seo Joon și Park Min Young și-au delectat telespectatorii cu o scenă fierbinte de dragoste, făcându-i pe toți privitorii să simtă fluturi în stomac.De aceea, video-ul cu această scenă s-a plasat pe locul 1 în clasamentul Top 100 NAVER real-time, în mai puțin de 12 ore, clip-ul fiind vizionat de peste 750.000 de ori (fără a-i lua în calcul și pe telespectatorii internaționali).

Au mai rămas doar trei episoade de lansat din această dramă, episodul final fiind programat pe 26 iulie. Văzând cât de departe a ajuns relația dintre cele două personaje (Lee Young Joon și Kim Mi So), nu putem decât să ne gândim că această dramă va avea un final fericit.Puteți vedea clip-ul cu scena fierbinte din dramă mai jos:

Sursa: kstarlive.com