//Scena sărutului pasional dintre Park Seo Joon și Park Min Young, din drama „What’s Wrong With Secretary Kim” a depășit 200 de milioane de vizualizări pe YouTube

Scena sărutului pasional dintre Park Seo Joon și Park Min Young, din drama „What’s Wrong With Secretary Kim” a depășit 200 de milioane de vizualizări pe YouTube

Scena fierbinte din drama „What’s Wrong With Secretary Kim” a ajuns una dintre cele mai vizualizate pe canalul YouTube.

Drama de mare succes a canalului tvN a fost difuzată în vara anului 2018, iar rolurile principale au fost interpretate de Park Seo Joon și Park Min Young.Cu toate că de-a lungul dramei, au existat numeroase scene memorabile prin care s-a pus extrem de bine în evidență atracția dintre cele două personaje, totuși una dintre ele a devenit virală mai târziu, și anume scena din episodul 13, când cei doi petrec prima lor noapte împreună.

Conform SpoTVNews, acest video avea pe data de 9 august 2020, un pic peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar pe 7 septembrie, depășise deja 200 de milioane de vizualizări. Asta înseamnă că în mai puțin de o lună, această scenă a înregistrat în jur de 100 de milioane de vizualizări.

O sursă din industria de televiziune a declarat pentru SpoTVNews că această nouă cultură „stai acasă”, creată de pandemia de coronavirus, a retrezit interesul telespectatorilor pentru dramele din trecut. Totuși, este posibil ca interesul pentru această scenă să fi crescut și după ce peste 100 de țări au obținut drepturile de difuzare ale acestei drame.Vedeți mai jos această scenă „fierbinte” care a făcut deja furori în întreaga lume:

Sursa: soompi.com