//Scrisoarea emoționantă a lui Jooheon (MONSTA X) în care le spune fanilor despre suferința mentală prin care trece

Scrisoarea emoționantă a lui Jooheon (MONSTA X) în care le spune fanilor despre suferința mentală prin care trece

Jooheon, membrul trupei MONSTA X, a împărtășit fanilor suferința prin care trece în prezent.

Astăzi, 27 ianuarie 2020, Jooheon a postat o scrisoare emoționantă pe site-ul fanilor trupei, „MX Talk Tok”.

În scrisoarea sa, idolul K-Pop le-a spus fanilor că momentan trece prin clipe dificile, dar speră să se facă bine și transmite tuturor Monbebes (fanii trupei MONSTA X) că îi iubește foarte mult.Vedeți mai jos scrisoarea lui Jooheon:

„Monbebes, sunt Jooheon care îi iubește pe Monbebes. M-am gândit mult dacă ar trebui să scriu că… sunt foarte slăbit mental și trec prin clipe grele.
În prezent iau medicamente și încerc să găsesc o oportunitate de a părea încet din nou. Stau adeseori în camera mea în întuneric, cu mâinile împreunate, rugându-mă și plângând. Vreau să mă întorc, dar mă străduiesc să mă întorc cu o imagine mai bună – să mă întorc sub numele de Jooheon care să pară mai grozav fanilor Monbebes. Le-am urat lui hyung Hyungwon și lui maknae la nostru, Changkyun, la mulți ani în persoană, așa că sper să vă puteți uita la mine, nu să faceți presupuneri cu ceea ce vedeți la suprafață… Vă este tare dor de mine, nu-i așa?
Mă străduiesc și fac lucruri care mă vindecă. Voi munci din greu pentru ca timpul pe care l-am petrecut gândindu-mă și făcându-mi griji să nu fie în zadar. Și mie îmi este tare dor de Monbebes. Îmi cer scuze că v-am surprins la o oră atât de matinală.
Voi fi cel mai bun Jooheon. Fiecare trece prin momente dificile în această lume dificilă. Orașul acesta este atât de haotic. Voi învinge în această lume haotică și mă voi întoarce curând. Dacă fiecare dintre voi mă așteaptă și mă găsește din nou, voi sta în fața voastră și mai bun, cu numele de Jooheoney. Vă iubesc, Monbebes.
Haideți să ne rugăm unii pentru ceilalți… Suferim și suntem răniți Îmi cer scuze că am vorbit atât de mult. Încă o dată, vă iubesc! – Jooheon”

Această scrisoare vine după ce agenția trupei, Starship Entertainment, a anunțat că Jooheon va lua o pauză din cauza stării sale de sănătate.

Sursa: koreaboo.com