//Scrisoarea emoționantă a lui Ryeowook (Super Junior) care l-a făcut pe Donghae să plângă

Scrisoarea emoționantă a lui Ryeowook (Super Junior) care l-a făcut pe Donghae să plângă

Astăzi, 23 august a.c., trupa Super Junior a fost prezentă la canalul XtvN în emisiunea lor „Super TV 2”.

Recent liberat din armată, a fost prezent în cadrul emisiunii și Ryeowook, care a scris o scrisoare pentru fiecare membru al trupei.

Deși fiecare dintre ei au fost mișcați de scrisoarea scrisă de Ryeowook, la final nu au putut să își potolească râsul deoarece, la sfârșit, acesta le cerea fiecăruia câte o favoare.Ryeowook i-a cerut lui Kim Heechul să îi facă și lui cunoștință cu o trupă de fete, lui Eunhyuk să îi modernizeze garderoba, lui Shindong i-a cerut să îi facă un video pentru rețelele de socializare, iar lui Donghae să verse lacrimi pentru a-i sărbători întoarcerea din armată.

Donghae a citit scrisoarea lui Ryeowook cu voce tare:

„Lui Donghae, pe care îl iubesc.

Noi ne-am întâlnit când eram tineri, aveam 19 și 20 de ani. Eu nu eram prea cool, dar tu chiar arătai bine, ca un adevărat idol. Deja avem 30 de ani, asta nu e o nebunie?

Te-ai ridicat ca o adevărată stea de divertisment la „Super TV”. Chiar te descurci grozav. Cu acestea spuse, am o dorință. Varsă câteva lacrimi în cinstea mea. Așa, ca o cascadă.”

În acest moment, toată lumea a început să râdă, iar Ryeowook a lăcrimat.

Donghae a continuat să citească:

„Chiar te iubesc cu adevărat. Haide să nu ne schimbăm și să fim buni prieteni pentru totdeauna. Și eu mă voi strădui. Sper că știi că îmi pasă cu adevărat de tine. Iar cina cu care mi-ai făcut cinste zilele trecute chiar a fost bună”.

La finalul scrisorii, atât Ryeowook, cât și Donghae erau cu ochii în lacrimi, iar Donghae a spus: „Ryeowook, sincer, este atât de emoționant. Îți mulțumesc cu adevărat. Sincer”.

Este cu adevărat emoționantă legătura de suflet care s-a creat între membrii acestei trupe.

Sperăm să rămână așa pentru totdeauna, căci această legătură se simte și în muzica și în concertele lor.
Sursa: soompi.com