//Scrisoarea lui So Ji Sub către fanii lui după confirmarea relației pe care o are cu Jo Eun Jung

Scrisoarea lui So Ji Sub către fanii lui după confirmarea relației pe care o are cu Jo Eun Jung

După confirmarea faptului că actorul So Ji Sub este într-o relație sentimentală cu prezentatoarea de televiziune Jo Eun Jung, agenția actorului a publicat, pe contul acesteia de Instagram, o scrisoare a acestuia către fanii lui, prin care își cere scuze fanilor că nu i-a anunțat mai demult.

Vedeți mai jos scrisoarea lui So Ji Sub:

„Dragii mei fani, sunt Ji Sub So.

V-am surprins pe toți cu toate aceste vești subite. Îmi pare rău că nu ați aflat înainte. Chiar îmi fac griji pentru cum par aceste știri fanilor, care mi-au oferit întotdeauna dragostea și suportul lor. De asemenea, îmi este teamă să vă spun despre asta, dar vă cer să stați în continuare cu ochii pe mine cu inima caldă.

E un pic cam greu de spus, dar aș vrea să vă anunț ca am pe cineva special. Ea e cea care mă liniștește și îmi oferă un mare ajutor. Avem o relație bună, dar mai sunt multe lucruri la care trebuie să fim atenți. Voi încerca să fiu un actor mai responsabil, pentru a putea să vă returnez întreaga încredere pe care o aveți în mine. Vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a nu vă dezamăgi. Vă mulțumesc”. 

View this post on Instagram

 

A post shared by 51k_official (@51k_official) on
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Agenția lui So Ji Sub a confirmat faptul că actorul este într-o relație cu o prezentatoare TV. Vedeți cine este iubita actorului

TAGS: