//Se pare că Ji Soo nu va mai juca rolul principal în drama „River Where the Moon Rises”

Se pare că Ji Soo nu va mai juca rolul principal în drama „River Where the Moon Rises”

Se pare că televiziunea KBS încearcă acum să găsească un înlocuitor pentru a prelua rolul principal din drama „River Where the Moon Rises”.

În media sud-coreeană a apărut deja știrea că, după lungi și serioase discuții, KBS a luat decizia de a-l scoate din dramă pe Ji Soo, în urma scandalului în care acesta se află.
Echipa de producție nu a mai dat și alte detalii, ca de exemplu care actor îi va lua locul, dacă părțile filmate deja de Ji Soo vor mai fi difuzate sau când noul actor își va începe activitatea.

Până în prezent, Ji Soo a filmat 95% din părțile sale (până la episodul 18 dintr-un total de 20 de episoade). Inițial, era programat ca filmările să fie reluate de astăzi, după scrisoarea de scuze a lui Ji Soo, dar au fost anulate, inclusiv cele programate pentru mâine, 5 martie.

În urma acestor informații apărute în presă, canalul KBS a anunțat că vor prezenta poziția lor oficială în legătură cu scoaterea din dramă a lui Ji Soo, mâine, 5 martie 2021.
Sursa: koreaboo.com

Vedeți și:

Ji Soo acuzat de un fost coleg de școală de agresiune și violență. Răspunsul agenției actorului

Ji Soo a transmis o scrisoare prin care își cere scuze, în urma acuzațiilor de agresiune și violență asupra colegilor de școală

TAGS: