//Seo Min Woo, membrul trupei K-Pop 100% a decedat

Seo Min Woo, membrul trupei K-Pop 100% a decedat

Fanii K-Pop din întreaga lume au fost șocați de vestea cutremurătoare a morții membrului trupei 100%, Seo Min Woo, la doar 33 de ani.

El a fost găsit decedat în locuința sa din cartierul Gangnam, din Seul, în urma unui infarct suferit ieri, 25 martie a.c.Astăzi, agenția sa, T.O.P. Media, a dat următorul comunicat de presă: „Cu regret vă dăm această veste cutremurătoare. Pe 25 martie, artistul nostru, membru al trupei 100%, Seo Min Woo, ne-a părăsit. El a fost găsit în stop cardiac la locuința lui din Gangnam (Seul), a fost solicitată o ambulanță la 911, dar când au ajuns nu au putut decât să constate decesul. Suntem la fel de îndurerați la aflarea acestei vești ca și membrii familiei sale, ca și colegii lui din trupa 100%, toți din T.O.P. Media, angajați sau celebrități.
Fiind cel mai în vârstă membru al trupei, Minwoo i-a îndrumat pe ceilalți membri  și a fost un prieten care și-a iubit sincer colegii și fanii. Regretul nostru este cu atât mai mare deoarece toți cei care l-au cunoscut știau cât de generos și dedicat a fost. La dorința familiei sale, funeraliile vor avea loc într-un mod privat și discret”.

Internetul a fost invadat de mesaje de condoleanțe și de regrete pentru dispariția atât de timpuriu a idolului K-Pop.
Sursa: hindustantimes.com   

TAGS: