Cei doi actori au primit oferte pentru rolurile principale dintr-o nouă dramă a canalului tvN.

Astăzi, 7 septembrie 2021, site-ul de știri Munhwa Ilbo a anunțat că Seo Ye Ji analizează oferta pentru rolul principal din drama „Eve’s Scandal”, dramă ce va fi difuzată în prima jumătate a anului 2022.O sursă a canalului de televiziune tvN a dezvăluit: „I-am dat scriptul lui Seo Ye Ji și, în prezent, suntem în procesul de discutare a opiniilor și așteptăm răspunsul ei final.”. Agenția actriței, Goldmedalist, a confirmat, de asemenea, această ofertă și faptul că Seo Ye Ji o analizează.

Totodată, a mai fost dezvăluit și faptul că rolul principal masculin i-a fost oferit actorului Park Byung Eun, acesta analizând și el în prezent oferta.

„Eve’s Scandal” va fi o melodramă care va spune povestea procesului de divorț al unui chaebol extrem de bogat, miliardar în dolari, care șochează întreaga națiune. Scrisă de către Yoon Young Mi, se zvonește că această dramă este un subiect fierbinte printre cei din interiorul acestei industrii, pentru că are un scenariu solid.
Actriței Seo Ye Ji i-a fost oferit rolul Lee Ra El, născută dintr-un tată geniu și o mamă frumoasă. După ce a trecut printr-o aventură nefericită de familie, ea se transformă într-o femeie cu un farmec fatal, fiind asemănată cu o „floare periculoasă”. Ea este femeia din centrul procesului de divorț incredibil de scump.
Dacă va accepta, Park Byung Eun va interpreta rolul directorului executiv al celui mai de top grup corporatist din lumea financiară, acesta fiind primul său rol principal într-o dramă.Pentru Seo Ye Ji aceasta ar fi prima sa dramă după o pauză de un an de zile, ultima sa apariție pe micul ecran fiind drama de mare succes „It’s Okay to Not Be Okay”. Ea nu a mai apărut în public de la apariția controversei despre comportamentul său manipulator asupra actorului Kim Jung Hyun, tot atunci retrăgându-se și din drama „Island”, pentru care primise oferta rolului principal. Ultimul său proiect a fost filmul „Recalled”, în care a jucat alături de actorul Kim Kang Woo.
Sursa: soompi.com

TAGS: park byung eunseo ye ji
lang="ro-RO"> Seo Ye Ji și Park Byung Eun, posibili parteneri într-o viitoare dramă | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Seo Ye Ji și Park Byung Eun, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Exit mobile version