//Seohyun ( Girls Generation) a semnat cu o nouă agenție

Seohyun ( Girls Generation) a semnat cu o nouă agenție

Seohyun a părăsit compania SM Entertainment în octombrie 2017, după expirarea contractului, activarea în continuare în cadrul trupei Girls Generation rămânând nestabilită încă.

Astăzi, 7 martie a.c., compania Namoo Actors a anunțat oficial că artista a semnat un contract cu agenția lor.Un reprezentant al companiei a declarat: „Suntem încântați să creem o relație cu Seohyun, care s-a remarcat și a fost activă în întreaga lume ca membră a trupei de succes internațional Girls Generation. Seohyun are un mare potențial nu numai ca și cântăreață, ci și ca actriță, iar noi o vom susține pe toate căile pentru ca pasiunea și talentul ei pentru actorie să înflorească. De asemenea, o vom susține activ ca și cântăreață”.

După debutul său în anul 2007, ca și membră a trupei Girls Generation, Seohyun a debutat și ca actriță în anul 2013, în drama „Passionate Love”.

Compania Namoo Actors reprezintă în prezent numeroși actori faimoși, cum ar fi Ji Sung, Lee Joon Ki, Park Min Young, Moon Geun Young, Shin Se Kyung, Yoo Joon Sang, Chun Woo Hee și alții.

Cea mai recentă dramă în care a jucat Seohyun este „Time” din 2018, unde a jucat alături de Kim Jung Hyun, Hwang Seung Eon și Kim Jun Han.

Îi dorim și noi mult succes pe viitor!
Sursa: soompi.com