//Serverul prin care s-au pus în vânzare biletele la noul concert EXO a crăpat

Serverul prin care s-au pus în vânzare biletele la noul concert EXO a crăpat

Puterea trupei EXO (EXO – POWER) chiar nu e o glumă, dacă ne gândim că a reușit să facă un server să „sară în aer”.Ieri, 25 octombrie a.c., s-au pus în vânzare biletele pentru viitrul lor concert, „EXO PLANET #4 – The EℓyXiOn –” iar, în câteva secunde, s-au vândut toate biletele pentru toate cele 3 zile de concert.

Fanii din întreaga lume erau pregătiți la ora 20,00 KST (ora Coreei de Sud) pentru startul vânzării biletelor, dar, din cauza accesării de o intensitate uriașă, serverul companiei Yes24, companie care deține drepturile legale de vânzare a biletelor pentru acest concert, a cedat.

În urma acestui incident, reprezentanții acestei companii au făcut următoarea declarație: „Numărul cumpărătorilor a fost uriaș. Noi nu ne-am așteptat la asta așa că, nu am fost pregătiți corespunzător. Ne cerem sincer scuze pentru că nu am fost capabili să răspundem mai prompt și să oferim servicii în condiții optime. Pe viitor, vom încerca să o facem mai bine. Încă o dată, ne cerem scuze pentru inconveniențe.”

 „EXO PLANET #4 – The EℓyXiOn – ” se va ține în perioad 24 – 26 noiembrie 2017, la Gocheok Sky Dome din Seul, Coreea de Sud.

Poate e cineva dintre voi care a reușit să procure bilete pentru acest mult așteptat concert?
Sursa: kstarlive.com

TAGS: