//Seunghee, membra trupei Oh My Girl, a povestit cum erau Jimin și V (BTS) în liceu

Seunghee, membra trupei Oh My Girl, a povestit cum erau Jimin și V (BTS) în liceu

Ieri, 13 iunie 2019, în timpul emisiunii „Happy Together” de la KBS2, Seunghee a vorbit despre prietenia ei cu Jimin și V din timpul liceului.

Fiind întrebată dacă este prietenă din timpul liceului cu băieții din trupa BTS, ea a răspuns: „Da, cu V și Jimin. La liceu, Jimin a fost în aceeași clasă cu mine, iar V era într-o altă clasă. L-am cunoscut mai întâi pe V, apoi Jimin s-a transferat la școala noastră. V mi-a cerut să am grijă de Jimin, așa că am devenit prieteni”.Descriind cum erau cei doi idoli K-Pop pe perioada liceului, Seunghee a spus: „Încă îmi amintesc cât de mult îi păsa lui Jimin de antrenamente. Se antrena până cădea. Așa că era pe jumătate zombie și complet extenuat când venea la școală. V se antrena la dans uitându-se în ușile de la metrou. Am fost surprinsă când l-am văzut făcând asta”.

La această povestire, gazda emisiunii a comentat: „Ei au reușit pentru că au depus atât de mult efort și au muncit din greu”.

Întrebată fiind despre starea relației actuale pe care o are cu cei doi, Seunghee a explicat: „Încă păstrăm legătura. Acum ei sunt în turneu. De fiecare dată când trec prin clipe grele, ei îmi spun să vorbesc despre asta, nu să țin în mine. La decernarea premiilor MAMA a fost primul meu show la o astfel de ceremonie și le-am spus că am fost foarte emoționată, dar ei mi-au spus că am arătat foarte bine pe scenă. Le-am fost recunoscătoare pentru asta”.

Trupele BTS și Oh My Girl au participat la Mnet Music Awards în 2018.
Sursa: soompi.com