//Seungri a recunoscut acuzația de distribuire a înregistrărilor făcute ilegal, dar a negat filmarea lor

Seungri a recunoscut acuzația de distribuire a înregistrărilor făcute ilegal, dar a negat filmarea lor

Poliția a furnizat mai multe detalii despre acuzațiile aduse lui Seungri, de participare la distribuire a unor filmări ilegale.

Astăzi, 28 martie a.c., poliția a anunțat că i-au adus la cunoștință lui Seungri acuzația de distribuire a unor înregistrări video făcute ilegal. Poliția a specificat și faptul că aceste distribuiri s-au făcut către prieteni, pe un grup de chat.O sursă din cadrul poliției a dezvăluit: „Seungri a admis că a distribuit aceste filmări ilegale. Totuși, el susține că filmările nu au fost făcute de el, ci le-a distribuit după ce le-a primit de la altcineva. Aceste înregistrări au fost trimise pe grupul lui Seungri de pe chat. În prezent, cercetăm ca să aflăm cine a realizat acele filmări.”

Pe lângă aceste acuzații, Seungri mai este cercetat în prezent și pentru suspiciunea de folosirea de prostituate și acțiunile desfășurate în controversatul club „Burning Sun”.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Vedeți cum au reacționat fanii K-Pop după ce avocatul lui Seungri a negat toate acuzațiile aduse acestuia

S-ar părea că Seungri (BigBang), Choi Jong Hoo (F.T. Island) și Jung Joon Young au fost protejați politic în trecut, mușamalizându-se infracțiunile comise

YG Entertainment a reziliat contractul cu Seungri (BigBang)

TAGS: