//Seungri (BigBang) s-a decis să se retragă din activitate. Vedeți scrisoarea acestuia trimisă fanilor

Seungri (BigBang) s-a decis să se retragă din activitate. Vedeți scrisoarea acestuia trimisă fanilor

Seungri, membrul trupei BigBang, nu va mai activa în industria de entertainment.

Astăzi, 11 martie a.c., artistul a scris pe contul său de Instagram: „Cred că cel mai bine ar fi să mă retrag din industria de entertainment”, alături de o scrisoare către fani, în care explică această decizie.Citiți mai jos întreaga scrisoare a lui Seungri:

„Sunt Seungri.

În acest moment, cred că cel mai bine ar fi să mă retrag din industria de entertainment. M-am decis să mă retrag din acest domeniu, pentru că problemele care au disturbat societatea sunt prea mari. Cu privire la problemele care sunt anchetate, mă voi supune investigațiilor și voi îndepărta toate suspiciunile.

Oamenii chiar cred că sunt un trădător de țară și am primit multe critici și multă ură din partea publicului în ultima lună și jumătate. Personal, nu pot tolera să fac rău tuturor din jurul meu, pentru a mă salva.

Mulțumesc sincer tuturor fanilor din Coreea și din lume, care mi-au dăruit constant multă dragoste în ultimii zece ani și cred că acesta e momentul în care să mă opresc, cel puțin pentru a proteja onoarea agenției YG și a trupei BigBang.

Îmi pare rău și îmi cer din nou scuze.

Până acum, vă sunt tuturor recunoscător”.

Până în acest moment, compania lui Seungri, YG Entertainment, nu a dat niciun comunicat oficial în legătură cu această decizie a artistului.
Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: YG Entertainment neagă acuzațiile aduse lui Seungri (BigBang), cum că ar fi oferit prostituate afaceriștilor străini

Seungri (BigBang) s-a dus de bună voie la poliție pentru a fi cercetat