//Seungri (BigBang) s-a dus de bună voie la poliție pentru a fi cercetat

Seungri (BigBang) s-a dus de bună voie la poliție pentru a fi cercetat

Scandalul în care este implicat Seungri crește de la zi la zi, acesta anulându-și toate concertele și activitățile programate pentru această perioadă. 

Astfel, ieri, 27 februarie a.c., agenția sa, YG Entertainment a declarat că Seungri a mers de bună voie la poliție pentru a da declarații.Iată mai jos întregul comunicat publicat de către agenția artistului:

„Vă informăm poziția oficială a lui Seungri, care a fost trimisă agenției seara trecută. Seungri își cere scuze din nou tuturor pentru problemele inconfortabile și știrile care au apărut de-a lungul lunii trecute și ne-a informat că dorește să coopereze în mod activ cu anchetatorii, inclusiv să facă un test anti-drog. Agenția este de acord cu Seungri, iar echipa juridică a YG va contacta unitatea de investigare regională în această dimineață și îi va informa despre opinia lui Seungri. Sperăm că aceste zvonuri răutăcioase vor fi atent investigate de poliție cât de repede posibil, și dacă vor exista orice alte probleme, el va trebui să fie pedepsit conform legii. În caz contrar, dacă zvonurile se vor dovedi a fi false, nu numai că vom cere poliției să ancheteze fapta, dar vom întreprinde și acțiuni legale împotriva acestora”.

Așteptăm și noi să aflăm adevărul!
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

Vedeți și: YG Entertainment neagă acuzațiile aduse lui Seungri (BigBang), cum că ar fi oferit prostituate afaceriștilor străini