//Sfaturi de la trupa BTS pentru cum să-ți convingi părinții să te lase să mergi la concertul lor

Sfaturi de la trupa BTS pentru cum să-ți convingi părinții să te lase să mergi la concertul lor

Băieții din trupa BTS au dat multe sfaturi fanilor vis-a-vis de modul în care poți să îți convingi părinții să te lase la concertul lor.

În timpul emisiunii „Ask Anithing Chat”, în care fanii pun întrebări direct membrilor trupei, o fană, pe nume Katie, a pus următoarea întrebare: „Dacă ați fi un fan BTS din America, cum v-ați convinge părinții să vă lase să vedeți trupa BTS pe timpul turneului lor din America?”.

Suga a răspuns primul, spunând că el nu înțelege de ce părinții nu își lasă copiii la un concert, întrucât un concert reprezintă o consolidare a culturii.

RM și Jimin au spus că, probabil, părinții nu își lasă copiii la concerte din cauză că au de învățat și a distanței pe care trebuie să o parcurgă până la locația concertului.

Atunci, Suga a răspuns: „Eu aș cumpăra bilete la concert și pentru părinții mei și aș merge împreună cu ei”.

Ca o completare la răspunsul lui Suga, Jin a explicat că aceste concerte sunt deschise pentru toate vârstele, căci au descoperit numeroase generații prezente la concertele lor.

RM a concluzionat: „În primul rând, i-aș lăsa să afle mai multe despre Coreea de Sud și le-aș spune că BTS nu mai vin în America și anul viitor”.
Drăguț, nu? Dacă vor veni și în Europa, puteți aplica aceste sfaturi, fiecare dintre voi!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: