//Shin Ha Kyun și Jung So Min vor juca împreună într-o nouă viitoare dramă

Shin Ha Kyun și Jung So Min vor juca împreună într-o nouă viitoare dramă

Actorii Shin Ha Kyun și Jung So Min au confirmat acceptul rolurilor principale ale unei noi drame a canalului KBS.

Drama „Soul Repairer” va fi lansată în prima jumătate a anului 2020 și spune povestea unui medic psihiatru și a pacienților lui.Datorită multiplelor povești ce vor fi spuse, întrebarea de bază a acestei drame este „De unde vine fericirea?” și va transmite mesaje pline de căldură către telespectatori.

Actorul Shin Ha Kyun va interpreta rolul unui psihiatru care consideră că cel mai bine se pricepe și îi place să își trateze pacienții, care face tot ce este necesar pentru a-i ajuta pe aceștia.

Actrița Jung So Min va interpreta rolul unei actrițe de musical în ascensiune, căreia îi place și apa și focul, cu un puternic simț al justiției și pasionată de aflarea adevăratei sale persoane.

Producătorii acestei drame au declarat: „Intenționăm să împărtășim povești de care societatea noastră are nevoie acum, prin intermediul a diferite personaje. Sperăm că acestea vor ajunge la inima și sufletul telespectatorilor, găsind drama noastră ca fiind una confortabilă și de încredere. Ne vom da toată silința să realizăm o dramă grozavă cu o echipă grozavă. Vă rog să o așteptați.”
Sursa: soompi.com