//Shin Se Kyung dezvăluie problemele cu care s-a confruntat în timpul filmărilor dramei „Bride of the Water God”

Shin Se Kyung dezvăluie problemele cu care s-a confruntat în timpul filmărilor dramei „Bride of the Water God”

După terminarea dramei „Bride of the Water God”, actrița din rolul principal, Shin Se Kyung a acordat un interviu în care a dezvăluit multe din greutățile pe care a trebuit să le depășească pe parcursul filmărilor.
Cea mai grea parte din dramă a fost scena filmată sub apă alături de partenerul ei, Nam Joo Hyuk, care a interpretat rolul principal masculin, personajul Habaek, Zeul Apelor.

Ea a explicat: „M-a îngrijorat cel mai mult scena de sub apă încă de când am decis să accept rolul. Fobia mea față de apă este atât de mare încât uneori nu mai pot respira de frică chiar și atunci când sunt sub duș. Totuși, mulțumită tuturor celor din echipă, am reușit să duc la bun sfârșit această scenă. Dacă nu eram o actriță care se teme de apă, această scenă ar fi putut ieși mult mai bine și îmi pare rău pentru asta, dar am făcut tot ce mi-a stat în putință”.Despre partenerul ei de platou, Shin Se Kyung a spus că este un actor de la care a avut multe de învățat și a motivat-o permanent, de-a lungul filmărilor: „Când partenerul tău filmează o scenă emoțională este greu să plângi tot timpul alături de cei care filmează, dar Nam Joo Hyuk a plâns cu mine tot timpul, chiar dacă nu era el cel filmat, ci eu. Nu am mai văzut niciodată un actor care să plângă alături de mine de fiecare dată. Am fost impresionată și surprinsă.”.

Vedeți mai jos trailer-ul dramei, subtitrat în limba engleză:
Sursa: kstarlive.com