//„Simbolul adulterului” din drama „The World of The Married”, actorul Kim Young Min, este în viața sa reală un soț fidel și devotat

„Simbolul adulterului” din drama „The World of The Married”, actorul Kim Young Min, este în viața sa reală un soț fidel și devotat

Ce mare contrast.

Kim Young Min, a cărui popularitate a crescut după interpretarea rolului soțului infidel din drama „The World of The Married”, a fost invitat al emisiunii canalului SBS, „Running Man”, unde a vorbit despre căsnicia lui din viața sa reală.
Spre deosebire de personajul său din dramă, care își înșela permanent soția, Kim Min Young a spus că el nu este așa în viața sa adevărată. Actorul a declarat: „Noi ne-am căsătorit după o relație care a durat cinci ani. Eu sunt un soț care își ascultă soția de 13 ani încoace”.

Kim Young Min a impresionat publicul în ultima perioadă cu interpretările sale spectaculoase. Astfel, înainte de „The World of The Married”, actorul a jucat în drama de mare succes „Crash Landing On You”, în care a interpretat rolul unui soldat nord-coreean, iar înainte de această dramă, a interpretat rolul unui director executiv în drama „My Mister”.

Land Crashing On You
My Mister

Totuși, după rolul soțului infidel din ultima sa dramă, el a fost supranumit „simbolul adulterului”, pentru modul său excepțional de interpretare al acestui personaj.

În viața sa reală, însă, a fost întotdeauna și este în continuare un soț fidel și devotat familiei sale.
Sursa: koreaboo.com