//So Ji Sub a confirmat acceptul rolului principal într-o viitoare dramă

So Ji Sub a confirmat acceptul rolului principal într-o viitoare dramă

So Ji Sub va reveni, după o lungă așteptare a fanilor, pe micile ecrane.

În luna mai a acestui an, a fost anunțat faptul că lui So Ji Sub i s-a oferit rolul principal în viitoarea dramă „Dr. Lawyer”, iar astăzi, 5 iulie 2021, a fost confirmat acceptul actorului.„Dr. Lawyer” este o framă plină de căldură sufletească, ce spune povestea unui fost chirurg genial, care devine avocat de malpraxis după ce pierde totul în viață, din cauza unei intervenții chirurgicale inventate, și care, împreună cu un procuror care și-a pierdut iubitul în acea operație, îi pedepsesc pe cei care cred că importanța vieții unui om se măsoară doar prin bogăție și putere.

So Ji Sub va interpreta rolul avocatului de malpraxis, fost chirurg cu dublă specializare (chirurgie generală și toracică), considerat un chirurg de primă clasă al Spitalului Universitar Bansuk. După ce devine avocat, începe să facă săpături pentru a afla adevărul din spatele incidentului care i-a distrus întreaga carieră medicală.

Drama va avea 16 episoade și este programată a fi lansată în prima jumătate a anului 2022, pe canalul de televiziune MBC.

Aceasta va fi prima dramă a actorului So Ji Sub, după o absență de patru ani pe micile ecrane, ultima sa dramă fiind „My Secret Terrius” din 2018.Sursa: soompi.com  

TAGS: