//So Ji Sub ar putea apărea într-o nouă viitoare dramă

So Ji Sub ar putea apărea într-o nouă viitoare dramă

So Ji Sub ar putea să apară într-o nouă dramă.

Ieri, 24 februarie 2021, în media sud-coreeană a apărut informația precum că actorul este în discuții pentru rolul principal al unei viitoare drame producție Netflix, „Model Family”.
Agenția lui So Ji Sub a venit mai târziu cu un răspuns la această știre, declarând: „So Ji Sub a primit o ofertă pentru rolul din viitoarea dramă Netflix „Model Family” și o analizează într-un mod pozitiv”.

Drama va urmări șirul întâmplărilor unei familii obișnuite care este pe cale să se destrame din cauza falimentului și a disputelor interne și care intră într-un cerc vicios sângeros al drogurilor.
În mijlocul pericolului, familia se strânge laolaltă, devenind o familie model, pentru a lupta împotriva acestui cartel al drogurilor, care le periclitează existența de zi cu zi.
Dacă So Ji Sub va accepta această ofertă, el va interpreta personajul Ma Kwang Chul, cel de-al doilea la comanda cartelului de droguri, un om crud, dar înțelept. Pe când conducea câteva stabilimente de jocuri de noroc și de distracții, a pus ochii pe șeful cartelului de droguri, reușind să îi ia locul. În timp ce era pe urmele unor membri ai cartelului, care dispăruseră în timp ce livrau bani unei nave comerciale, ajunge să intre într-o familie de oameni obișnuiți.

Ultimul proiect al actorului din 2020 a fost filmul „Confession”, iar acum filmează pentru filmul „Alien”.
Sursa: soompi.com

TAGS: