//So Ji Sub va juca alături de Kim Woo Bin, Ryu Jun Yeol, Kim Tae Ri și alții într-un nou film

So Ji Sub va juca alături de Kim Woo Bin, Ryu Jun Yeol, Kim Tae Ri și alții într-un nou film

Astăzi, 4 februarie 2020, s-a anunțat că actorul So Ji Sub va face parte din distribuția noului film al regizorului Choi Dong Hoon.

Noul film este un film polițist science-fiction, despre extratereștrii  care trăiesc în Coreea și se pare că este o continuare a filmului „Jeon Woo-chi: The Taoist Wizard”, producție a aceluiași regizor.Ceea ce a atras atenția la acest nou film a fost distribuția de excepție, fiind deja anunțați, pe lângă So Ji Sub, actorii Yum Jung Ah, Kim Woo Bin, Ryu Jun Yeol, Kim Tae Ri, Jo Woo Jin, Honey Lee, and Kim Eui Sung.

O sursă din cadrul agenției lui So Ji Sub a confirmat informația, spunând: „So Ji Sub a confirmat că va juca în noul proiect al regizorului Choi Dong Hoon. Filmul în discuție este top secret. Așa că nu putem să vă dăm detalii în legătură cu rolul pe care îl va interpreta So Ji Sub”.

În prezent, actorul este în mijlocul filmărilor filmului „Confession” și se va alătura echipei acsetui nou proiect cât de curând posibil.

Filmul va avea două serii, iar premiera este prevăzută pentru 2021. Filmările vor începe în luna martie și vor dura timp de zece luni.
Sursa: soompi.com