//Song Hye Kyo – cele mai frumoase momente ale carierei de actriță

Song Hye Kyo – cele mai frumoase momente ale carierei de actriță

Song Hye Kyo întotdeauna ne-a uimit cu înfățișarea ei, încă de la începutul carierei sale.

Six Siblings (1998)
Song Hye Kyo a debutat în această dramă lansată de postul de televiziune coreean MBC, primul ei rol fiind fiica unei familii bogate, remarcându-se încă de atunci și a fost percepută ca o stea în devenire.

Song Hye Kyo – 1998

Soongpoong Clinic (1998)
A jucat apoi în acest sitcom al postului SBS, în care și-a demonstrat personalitatea ei carismatică și plină de energie, atrăgând mult atenția și dragostea publicului.

Song Hye Kyo – Soongpoong Clinic (1998)

Autumn In My Hear (2000)
După ce a obținut rolul principal în această drama a postului KBS, prin prestația ei, Song Hye Kyo a impresionat milioane de telespectatori, devenind imediat deosebit de populară.

Song Hye Kyo – Autumn In My Hear (2000)
All In (2003)
Popularitatea ei a atins apogeul după această drama a postului SBS. Prin frumusețea ei angelică și talentul actoricesc, drama a avut o rată de audiență excepțională, de 47,7%.

Song Hye Kyo – All In (2003)

Full House (2004)
Se știe că apariția ei în această dramă a postului KBS2 este una din cele mai memorabile din întreaga ei carieră. Interpretând un personaj drăguț și plin de energie pozitivă, ea a reușit să cucerească inimile tuturor bărbaților.

Song Hye Kyo – Full House (2004)

The World That They Lived (2008)
Talentul ei actoricesc a fost demonstrat ddin nou prin această dramă a postului KBS, de această dată interpretând rolul unui romantic regizor de televiziune.

Song Hye Kyo – The World That They Lived (2008)

That Winter, the Wind Blows (2013)
A primit multă atenție după ce a jucat în această dramă a postului SBS, unde a interpretat într-un stil credibil rolul unei femei oarbe.

Song Hye Kyo – That Winter, the Wind Blows (2013)

Descendants of the Sun (2016)
Talentul actoricesc și frumusețea ei au fost din nou dovedite în această dramă excepțională și plină de emoții romantice a postului KBS2, unde a jucat alături de logodnicul ei, Song Joong Ki.

Song Hye Kyo – Descendants of the Sun (2016)

Song Hye Kyo ne-a dovedit continuu că talentul ei actoricesc și frumusețea sunt permanent impresionante.Sursa: koreaboo.com