//Song Hye Kyo și Park Bo Gum nu au confirmat încă acceptul pentru rolurile oferite într-o nouă dramă

Song Hye Kyo și Park Bo Gum nu au confirmat încă acceptul pentru rolurile oferite într-o nouă dramă

A trecut deja o lună de când actorilor Song Hye Kyo și Park Bo Gum li s-au făcut oferte pentru rolurile principale ale unei noi drame.

Până în acest moment, niciunul din ei nu au confirmat acceptul rolului oferit.O persoană din cercul actriței Song Hye Kyo a declarat că aceasta ar fi fost de acord să joace în această dramă, dar un anunț oficial nu a fost făcut încă.

Și despre Park Bo Gum s-a spus că se află în discuții vis-a-vis de această ofertă, dar nici el nu a confirmat în mod oficial acest fapt.

În orice caz, probabil că nu le-a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a lua o decizie.

Toată lumea crede că motivul pentru care cei doi nu s-au decis încă asupra acestor roluri ar fi diferența mare de vârstă dintre cei doi, actrița Song Hye Kyo fiind mai în vârstă față de Park Bo Gum cu 12 ani.

Drama „Boyfriend” este o dramă romantică, bazată pe povestea dintre o fată care pare să aibă totul, și un bărbat simplu, în povestea lor de dragoste, cei doi protagoniști trecând prin clipe grele.

Povestea este scrisă de Yoo Young Ah, cea care a scris și scenariile dramelor „Pretty Boy” și „Danddara”, precum și a filmului „Hyung” (în care a jucat și idolul trupei EXO, D.O.).
Sursa: kstarlive.com