//Song Ji Hyo, Kim Min Joon, Song Jong Ho și Son Ho Jun vor juca împreună într-o viitoare dramă

Song Ji Hyo, Kim Min Joon, Song Jong Ho și Son Ho Jun vor juca împreună într-o viitoare dramă

Viitoarea dramă „Did We Love” a canalului JTBC a confirmat actorii din rolurile principale.

Drama „Did We Love” spune povestea unei mame necăsătorite, care se descurcă pe cont propriu până când, într-o zi, intră în viața ei patru bărbați: un bărbat rău, dar ispititor, unul patetic, dar bogat, unul înfricoșător, dar sexy și un tânăr atrăgător, titlul inițial al dramei fiind „Begin Again”.Actrița Song Ji Hyo a confirmat acceptul rolului principal feminin, ea interpretând personajul Noh Ae Jung, producător de film și mamă care își crește singură copilul. Cum numele personajului „aejung” înseamnă în limba coreeană „afecțiune” sau „dragoste”, așa și personajul ei are multă dragoste de oferit, dar a ales să se concentreze pe muncă și pe creșterea copilului său. Când cei patru bărbați apar în viața ei, simțurile sale de femeie se retrezesc la viață.

Actorul Son Ho Jun va juca rolul bărbatului rău, dar atrăgător, un scriitor de mare succes care scrie scenarii și pentru filmele de la Hollywood.

Song Jong Ho va interpreta tipul patetic, dar bogat, un actor pe nume Ryu Jin, care este un actor în ascensiune, numit „cel mai bun prieten al națiunii”.Kim Min Joon va interpreta rolul Goo Pa Do, bărbatul înfricoșător dar sexy, director executiv al unei companii financiare. El este un fost gangster transformat într-un „Robin Hood al industriei împrumuturilor de bani”. Prin intermediul agenției sale, actorul a transmis următorul mesaj fanilor: „Vă voi saluta prin intermediul acestei drame pentru prima dată după mult timp. Sunt emoționat, dar și nerăbdător. Voi munci din greu pentru a pregăti acest rol, așa că vă rog să aveți răbdare și să așteptați acest viitor proiect cu interes și speranțe”.

În sfârșit, actorul Koo Ja Sung va interpreta tânărul atrăgător Oh Yeon Woo, profesor de educație fizică, un tip chipeș și cu un zâmbet fermecător, fiind cel mai popular profesor din școală.

Drama „Did We Love” va avea premiera în anul 2020.
Sursa: soompi.com