//Song Joong Ki a anunțat că s-a retras din viitorul film „Season of You and Me”

Song Joong Ki a anunțat că s-a retras din viitorul film „Season of You and Me”

Actorul s-a decis să nu mai facă parte din distribuția viitorului film „ Season of You and Me”.

Astăzi, 5 iunie 2020, agenția lui Song Joong Ki a anunțat că acesta se retrage din film din cauza suprapunerii programului său, cauzat de pandemia de coronavirus.
Un reprezentant al agenției History D&C a declarant: „Song Joong Ki nu va mai apărea în „ Season of You and Me”. Din cauza acestei situații inevitabile, în prezent, el își ajustează programul pentru cea de-a doua jumătate a anului. În legătură cu viitoarele sale planuri, nu este încă nimic confirmat. Song Joong Ki intenționează să se concentreze pe promovarea filmului său „Space Sweepers”, care va fi lansat în această vară”.

La începutul acestui an, la un alt film în care era distribuit actorul, „Bogota”, au fost oprite filmările, tot din cauza pandemiei de COVID-19, deoarece locația de filmare era în Columbia, iar producătorii au decis ca filmul să fie realizat anul viitor.

Song Joong Ki intenționa să înceapă filmările pentru filmul „ Season of You and Me”, un film biographic despre regretatul cantautor Yoo Jae Ha, după terminarea filmului „Bogota, pentru care filmările ar fi trebuit să se termine în luna mai a acestui an. Din cauza acestei situații neașteptate, actorul a fost forțat să facă modificări în programul său de lucru pentru restul anului 2020.Sursa: soompi.com