//Song Joong Ki a cerut divorțul de actrița Song Hye Kyo

Song Joong Ki a cerut divorțul de actrița Song Hye Kyo

Actorul Song Joong Ki a înaintat oficial cererea de divorț de soția sa, actrița Song Hye Kyo.

Astăzi, 27 iunie 2019, avocatul actorului a dat următorul anunț oficial: „Firma noastră de avocatură a înaintat actele de divorț în numele lui Song Joong Ki la Tribunalul Familiei din Seul, pe 26 iunie. În plus, dorim  să vă transmitem declarația oficială a lui Song Joong Ki”.

În această declarație, actorul își cere scuze fanilor, spunând că speră să fie un divorț amiabil.Iată declarația actorului:

„Bună ziua. Sunt Song Joong Ki.
În primul rând, aș dori să îmi cer scuze pentru că vă dau aceste vești nefericite mulțimii de fani care mă iubesc și cărora le pasă de mine.
Am început procesul de divorț de Song Hye Kyo. În loc să ne acuzăm reciproc și să căutăm care dintre noi este vinovat, sper ca acest proces de divorț să se desfășoare amiabil.
Vă cer înțelegere față de faptul că este dificil să dau detalii despre viața mea personală și mă  voi revanșa față de voi prin producții grozave pe viitor, după ce îmi voi vindeca rănile.
Vă mulțumesc”.Imediat după acest anunț, și agenția lui Song Hye Kyo a declarat: „Considerăm că este regretabil că vă salutăm cu aceste vești nefericite. După ce s-au gândit bine, actrița Song Hye Kyo și soțul ei au făcut primul pas spre divorț. Motivul divorțului este diferența de personalitate și, pentru că cei doi nu au putut trece peste aceste diferențe, au fost forțați să ia această decizie. Vă cerem respectuos să înțelegeți că nu putem confirma niciun fel de detaliu, din respect pentru viața personală a celor doi actori. În plus, vă solicităm să vă abțineți de la postări scandaloase și comentarii speculative”.

Song Joong Ki și Song Hye Kyo s-au căsătorit pe 31 octombrie 2017, nunta lor fiind considerată nunta anului în Coreea de Sud, fiind un eveniment amplu mediatizat.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: 

Song Joong Ki și Song Hye Kyo, acum soț și soție

Fotografii oficiale de la nunta actorilor Song Joong Ki și Song Hye Kyo

Vedeți ce daruri au primit invitații prezenți la nunta lui Song Joong Ki și Song Hye Kyo

După căsătoria cu Song Joong Ki, numărul urmăritorilor lui Song Hye Kyo pe Instagram a crescut vertiginos