//Song Joong Ki – scrisoare către fani

Song Joong Ki – scrisoare către fani

Song Joong Ki – declarație oficială despre căsătoria sa cu Song Hye Kyo.După ce a confirmat faptul că se va căsători cu Song Hye Kyo pe 31 octombrie anul acesta, Song Joong Ki a publicat o scrisoare către fani:

„A trecut ceva vreme de când nu ne-am salutat. Vă scriu pentru că îmi doresc binecuvântarea voastră, mai mult decât a altora. Sunt de-a dreptul  emoționat când scriu aceste rânduri dar doresc sa va impartasesc sentimentele mele adevărate.

Recent am avut sansa sa fiu parte dintr-o dramă care m-a făcut să strălucesc mai mult ca niciodată și să mă bucur de cele mai fericite zile din viața mea datorită dragostei extraordinare pe care am primit-o de la voi toți. După această dramă, am câștigat un alt prieten prețios care mi-a împărtășit sentimentele mele sincere și cu care am o relație de dragoste.

La începutul anului 2016 ne-am promis să ne petrecem restul vieții alături unul de celălalt înțelegându-ne reciproc slăbiciunile și să ne ajutăm unul pe altul în momentele grele ale vieții. Așa că voi începe o nouă viață alături de domnișoara Song Hye Kyo după nunta noastră care va avea loc în ultima zi a lunii octombrie 2017.

Mai mult de-atât, au fost multe părți interesate în a realiza filmul și mulți care au așteptat cu nerăbdare data lansării acestui film. Datorită tuturor acestor factori, am fost îngrijorat de eventualele prejudicii care s-ar putea produce la acest proiect și dacă am fost un pic egoist, îmi cer scuze.

Îmi vin acum în minte gândurile pe care le aveam când am început să joc. În viața sa, un actor nu trebuie sa se concentreze doar pentru a ajunge cât mai sus. El trebuie să învețe să se uite în jurul lui și să învețe, să crească mai mult ca persoană. Nu vreau să muncesc doar pentru a fi o celebritate care se află pe un piedestal, ci mai degrabă unul apropiat de fanii lui și de oamenii care îl prețuiesc. Vreau să fiu aproape de oamenii cărora le pasă de mine. Acestea au fost gândurile mele la începutul carierei mele.

Am auzit odată că viața nu este despre viteză ci, mai degrabă, despre direcție. Ca cineva care care s-a mișcat repede și nu a mai văzut ce se întâmplă în jurul lui tot timpul… Voi munci din răsputeri să devin cineva care învață de la alții și care învăță să se plimbe în loc să alerge.

Îmi doresc ca toată lumea să gândească în felul acesta și să mă susțină. Voi deveni un actor care nu își va schimba aceste concepții și un familist adevărat. Vă rog sa ne susțineți și să vă bucurați pentru noi doi. Mulțumesc.” – Song Joong Ki
Sursa: koreaboo.com