//Song Koong Ki și Jeon Yeo Bin au confirmat că vor juca într-o nouă dramă, alături de Taecyeon (2PM)

Song Koong Ki și Jeon Yeo Bin au confirmat că vor juca într-o nouă dramă, alături de Taecyeon (2PM)

Tocmai au confirmat acceptul rolurilor oferite.

Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin și Taecyeon vor juca împreună într-o nouă viitoare dramă a canalului tvN.
Viitoarea dramă „Vincenzo” spune povestea unui avocat italian și consilier al Mafiei, Vincenzo Cassano, care se întoarce în Coreea de Sud, după ce a fost implicat într-un conflict în interiorul organizației din care făcea parte. Aici o cunoaște pe avocata dură Hong Cha Young, care folosește orice metodă, doar pentru a câștiga procesul. Drama va aduce în fața telespectatorilor eroi întunecați, care înfruntă cei mai înrăiți răufăcători, care nu pot fi puși la pământ doar cu ajutorul legii.

Song Joong Ki va interpreta rolul avocatului italian Vicenzo Cassano, care este un coreean adoptat de mic de către o familie italiană, și care cu mult talent și carismă, trăiește pentru răzbunare.
Rolul avocatei Hong Cha Young va fi interpretat de actrița Jeon Yeo Bin, iar Taecyeon va interpreta rolul unui stagiar inteligent și chipeș de la o firmă de avocatură, atras de mentorul său, avocata Hong Cha Young, spiritul său competitiv fiindu-i ațâțat de apariția lui Vincenzo Cassano.


Echipa de producție a acestei drame a declarat: „„Vincenzo” este o comedie neagră. Despre eroi întunecați care pedepsesc „răul” folosind metodele răufăcătorilor. Sinergia dintre personaje este la fel de importantă ca și creativitatea tematicii și dinamica subiectului. Distribuția perfectă a actorilor, care va maximiza traiectoria personajelor și le vor aduce la viață, este acum completă. Puteți să o așteptați cu nerăbdare”.

Din distribuția acestei drame mai fac parte actorii Yang Kyung Won, Kim Yeo Jin, Kwak Dong Yeon și alții, iar premiera va avea loc în prima jumătate a anului 2021.

O așteptăm și noi cu viu interes!
Sursa: soompi.com