//Soțul actriței Song Sun Mi a fost omorât

Soțul actriței Song Sun Mi a fost omorât

Astăzi, 21 august, ora 11,50 KST (ora Coreei de Sud), soțul actriței Song Sun Mi (mai apare și ca Song Seon Mi) a fost găsit într-o baltă de sânge în districtul Seocho și a murit în drum spre Spitalul St. Mary din Seul. Poliția investighează cazul și a făcut deja o arestare.Una din informațiile care au parvenit pe surse relevă că persoana arestată este o tânără de 28 de ani care a avut o ceartă cu soțul decedat al actriței. Conform acestei informații, soțul actriței acceptase să dea acestui bărbat o sumă mare de bani și alte bunuri de valoare cu condiția ca acesta să îl ajute în obținerea unei moșteniri de la bunicul său.

În orice caz, când tânărul a primit de la victimă doar 10 milioane de won (aproximativ 8.800 dolari), acesta l-a găsit pe soțul actriței într-un birou al unei firme de avocatură și l-a înjunghiat cu un cuțit. Se pare că tânărul avea multe informații despre decedat și despre multe alte persoane din familia acestuia.

O altă informație spune că soțul decedat al actriței ar fi avut o dispută cu vărul lui vis-a-vis de moștenirea lăsată de bunicul lor iar tânărul care l-a înjunghiat era o cunoștință a acestuia.

Song Sun Mi a declarat: „Este adevărat că soțul meu a decedat. În acest moment, sunt de-a dreptul pierdută și debusolată. Voi face o declarație clară ceva mai târziu.”

Cei doi erau căsătoriți din anul 2006 și aveau o fetiță de doi ani.
Sursa: soompi.com