//Staruri sud-coreene care au intrat în Guinness Book

Staruri sud-coreene care au intrat în Guinness Book

Recent, site-ul Insight a publicat o listă a celebrităților sud-coreene care au deținut, la un moment dat, un record mondial pentru diferite realizări.

Lee Hyori

Lee Hyori

Prima pe această listă este cântăreața Lee Hyori, care a deținut un record mondial pentru cele mai multe apariții pe prima pagină a ziarelor. În anul 2003, piesa sa „10 Minutes” i-a crescut brusc popularitatea ceea ce a dus ca în acea perioadă să apară pe prima pagină de 891 de ori. Ea chiar a comentat acest fapt într-o emisiune televizată, spunând: „Când am apărut pe prima pagină, a crescut vânzările acelor ziare cu 10 procente ”.

Han Young

Han Young

Următoarea pe listă este actrița Han Young, cunoscută pentru înălțimea ei de 179 cm și un corp de invidiat. Ea a intrat în cartea recordurilor pentru  cele mai lungi picioare ale unei celebrități: picioarele ei măsoară 112 cm.

Ea a declarat o dată despre acest lucru că trebuie să își cumpere pantaloni de la raionul bărbătesc: „Sunt atât de multe haine drăguțe pe piață dar, majoritatea dintre ele, nu le pot purta pentru că nu îmi vin”.Shinhwa

Shinhwa

Trupa Shinhwa a intrat în cartea recordurilor deoarece în cei 19 ani de activitate niciunul dintre membri nu a părăsit trupa și nici nu s-a desființat, făcând din aceasta cea mai longevivă trupă din lume. Când au fost întrebați cum au reușit să realizeze acest lucru, ei au răspuns că întotdeauna au avut încredere unii în alții și astfel au reușit să rămână împreună atât de mult timp.

Kwanghee

Gwanghee

Membrul trupei ZE:A, Kwanghee, este, de asemenea, pe lista celebrităților care deține un record mondial. El a intrat în cartea recordurilor pentru faptul că a fost capabil să îmbrace cele mai multe haine din lume ( pe toate în același timp). La o emisiune din anul 2011, el a declarat: „Am purtat 252 de rânduri de haine, ultimul record fiind de 247 de rânduri. Am stat așa îmbrăcat timp de 4 ore pe o căldură de 30 de grade Celsius pentru a doborî acel record”.

TVXQ

TVXQ

În perioada în care TVXQ era completă, cu 5 membri, trupa a reușit să își înscrie numele Guinness  Book pentru cea mai fotografiată trupă din lume în anul 2009. În timpul prestațiilor lor, trupa a fost fotografiată de peste 500 de milioane de ori.
Song Hae

Song Hae

Prezentatorul Song Hae, care a fost gazda emisiunii postului de televiziune KBS1, „National Singing Contest” timp de 37 de ani, deține recordul pentru cel mai longeviv prezentator din lume. Într-un interviu, Song Hae a spus: „Voi fi gazda emisiunii „National Singing Contest” până voi împlini 120 de ani”.

Kang Ho Dong

Kang Ho Dong

Fostul luptător de wrestling, Kang Ho Dong, cunoscut acum pentru diferite programe de varietăți și divertisment, deține recordul mondial pentru cele mai multe strângeri de mâini. El a participat la un eveniment organizat de Guinness Book de strângere de mână. El a dat mâna continuu  timp de 6 ore și 43 de minute continuu cu peste 28.000 de persoane.

Amintindu-și de acel eveniment, Kang Ho Dong a spus: „În timpul acelui eveniment, mâna mea dreaptă s-a umflat, devenind de două ori mai mare decât cea stângă din cauza atâtor strângeri de mână”.
Sursa: soompi.com