//Știați că acești 5 idoli sunt foarte buni la bowling?

Știați că acești 5 idoli sunt foarte buni la bowling?

Așa cum mulți știu, în fiecare an are loc campionatul „Idol Athletics Championship” iar anul acesta va mai fi adăugată o întrecere, și anume bowling-ul.

Datorită acestui fapt, deja mulți încep să analizeze talentul și performanțele a mulți idoli, în speranța că îi vor vedea la această întrecere anuală.

Iată mai jos 5 idoli care ar putea participa cu succes la competiția de la bowling:

1. Lee Hong Ki ( FT Island)

Lee Hong Ki a participat și la preselecția din 2016 dar, din păcate, nu a reușit să atingă 200 de puncte necesare calificării.

2. Chanyeol (EXO)

Faptul că Chanyeol suferă de „boeling mania” este deja un fapt cunoscut de fanii EXO. Dragostea lui pentru bowling a fost dezvăluită cu ceva timp în urmă, pe când trupa EXO filma  „Every1’s ‘EXO’s Show Time”  de la canalul de televiziune MBC.
3. Jungkook (BTS)

Talentul și îndemânarea lui Jungkook la bowling ne-au fost relevate recent, pe canalul „V LIVE”. Acum se știe Jungkook merge la bowling de fiecare dată când are timp liber.

4. Yura (Girl’s Day)

 

Yura a dezvăluit tuturor pasiunea ei pentru bowling pe timpul emisiunii „’Ask Us Anything” a postului JTBC. Ea a spus atunci: „Îmi place atât de mult bowling-ul încât aș putea juca în fiecare zi. Pentru că joc destul de mult, până și mâinile mele au dimensiuni diferite”.

5. Seolhyun (AOA)

Seolhyun a început să îndrăgească să joace bowling după filmarea unei reclame în care trebuia să se prefacă că joacă bowling. De atunci, dragostea ei pentru bowling a început să crească din ce în ce mai mult.Sursa: kstarlive.com