//Sulli, actriță și fostă membră a trupei f(x), s-a sinucis

Sulli, actriță și fostă membră a trupei f(x), s-a sinucis

Frumoasa artistă Sulli a decedat la doar 25 de ani.

Ieri, 14 octombrie 2019, Sulli a fost găsită fără suflare în casa ei de către managerul ei, care nu a reușit să dea de ea după ce au vorbit ultima dată pe 13 octombrie seara.
Acesta a sunat imediat la numărul de urgență din Coreea de Sud, dar nu s-a putut constata decât decesul acesteia.Agenția actriței, SM Entertainment, a dat ieri, 14 octombrie, următorul comunicat:

„Suntem SM Entertainment.
Ne cerem scuze că vă dăm o veste atât de tristă și nefericită.
Sulli a plecat dintre noi. Încă nu ne vine a crede și acum suntem deplin îndurerați. Pentru familia ei care suferă enorm după aflarea veștii despre trecerea ei în neființă, vă cerem să vă abțineți de la articole speculative sau răspândire de zvonuri. Ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe”.

Se pare că poliția a găsit un bilet scris de mână de către Sulli la ea acasă și că, la o primă vedere, se pare că s-a sinucis, dar nu înlătură și alte posibilități, ancheta fiind încă în curs. Poliția a declarat că nu era un bilet sinucigaș sau un jurnal, ci mai degrabă o notă în care artista și-a exprimat sentimentele, dar nu au confirmat încă oficial conținutul acestui bilet.

Încă nu a fost anunțată oficial nici cauza morții acesteia.Sulli a debuta ca actor copil în anul 2005, iar în anul 2009 ca membră a trupei K-Pop f(x).

În anul 2015 a părăsit trupa, declarând că dorește să se concentreze pe actorie, ea jucând în numeroase producții sud-coreene de succes. După o pauză de trei ani, ea a revenit în muzică, iar anul acesta, în luna iunie, și-a lansat primul său album solo „Goblin”.

Sulli era cunoscută ca o persoană cu puternice vederi feministe, luând de multe ori atitudine față de vederile conservatoare ale societății sud-coreene, stârnind un val de controverse atunci când a refuzat să mai poarte sutien.

Într-un interviu, artista a recunoscut că suferă de atacuri de panică încă de când era copil și de depresie, spunând: Simt că nu am pe nimeni de partea mea sau pe cineva care să mă poată înțelege. De aceea m-am prăbușit”.

Sperăm ca acum, sufletul ei răvășit să își găsească liniștea!

Condoleanțe familiei îndoliate!
Sursa: soompi.com; thesun.co.uk

TAGS: