//Suzy criticată pentru neprofesionalism după ultimul ei showcase

Suzy criticată pentru neprofesionalism după ultimul ei showcase

Reporterii sud-coreeni au „atacat-o” pe Suzy după ce ea nu a știut să răspundă întrebărilor corespunzător la întrebările jurnaliștilor din timpul ultimului ei eveniment.

Ieri, 29 ianuarie a.c., cântăreața Suzy a susținut primul ei eveniment pentru prezentarea celui de-al doilea album solo, „Faces of Love”, la YES24 Live Hall din Seul, Coreea de Sud. Acesta fiind primul ei comeback de după dezmembrarea trupei miss A și despărțirea de actorul Lee Min Ho, așteptările au fost foarte mari.

Totuși, jurnaliștii prezenți la eveniment au afirmat că Suzy nu s-a comportat ca o profesionistă, neștiind să răspundă la întrebările adresate de către ei.În presa sud-coreeană au apărut multe articole cu titlurile: „Suzy, presa nu te va mușca și nici nu te va răni” sau „A fost dragostea prea grea la cei 25 de ani ai săi, pentru Suzy… Un comeback-show confuz”.

După declarațiile jurnaliștilor prezenți, se pare că Suzy dădea frecvent răspunsuri irelevante și confuze la întrebări care, nici măcar, nu erau dure și nici nu se refereau la dezmembrarea trupei miss A sau la despărțirea ei de actorul Lee Min Ho.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: