//Suzy și Lee Dong Wook s-au despărțit

Suzy și Lee Dong Wook s-au despărțit

La doar după patru luni de la confirmarea oficială a relației lor, Lee Dong Wook și Suzy s-au despărțit deja.

Agenția JYP Entertainment a confirmat în mod oficial faptul că relația romantică dintre cei doi s-a încheiat: „Este adevărat ca Suzy s-a despărțit de Lee Dong Wook. Din cauza programului încărcat al amândurora, a fost dificil să se mai întâlnească și, în mod natural, fiecare a plecat pe drumul său”.Și agenția lui Lee Dong Wook, Kimg Kong by Starship, a confirmat acest lucru, spunând: „Este adevărat că Lee Dong Wook și Suzy s-au despărțit. despărțirea a fost o consecință firească a faptului că amândoi sunt foarte ocupați”.

Conform informației postate de media online OSEN, o sursa din interior ar fi remarcat faptul că: „După despărțirea lor, cei doi se susțin reciproc de la distanță, ca și colegi de actorie”.

Atât Suzy, cât și Lee Dong Wook au spus că sunt ocupați cu pregătirile următoarelor lor drame.

Lee Dong Wook va juca în drama „Life” a canalului JTBC, în timp ce Suzy se pregătește pentru rolul său din viitoarea dramă „Vagabond”, în care va juca alături de actorul Lee Seung Gi.

Ambii actori au confirmat faptul că au fost împreună din luna martie a acestui an și că abia se aflau în faza de a se cunoaște mai bine reciproc.
Sursa: soompi.com