//Suzy și Lee Seung Gi au confirmat că vor fi parteneri într-o nouă dramă

Suzy și Lee Seung Gi au confirmat că vor fi parteneri într-o nouă dramă

Suzy și Lee Seung Gi au confirmat că vor juca în rolurile principale în viitoarea dramă intitulată „Vagabond”.

Cei doi au mai fost parteneri în drama canalului de televiziune MBC, „Gu Family Book”, în anul 2013.

Noua dramă „Vagabond” spune povestea unui bărbat care, implicat într-un accident de avion plin cu pasageri, sfârșește prin a descoperi un caz grav de corupție la nivel național. Deja anunțul turnării acestei drame a făcut fanii să aștepte cu nerăbdare lansarea, în special că bugetul pentru această dramă este unul impresionant, de peste 25 miliarde de Woni (aproximativ 23 milioane de dolari americani).Lee Seung Gi va interpreta rolul Cha Geon, un cascador care aspiră să devină actor și va domina toate filmele de acțiune în viitor. El este plin de sine și lipsit total de respect față de ceilalți.

Suzy va interpreta rolul Go Hae Ri, agent NIS, a cărei tată a murit într-o operațiune a marinei. Deși intrarea ei în NIS părea un gest patriotic, de fapt ea nu și-a dorit decât să îi ajute pe mama sa și fratele ei.

Drama „Vagabond” va fi un thriller de acțiune și spionaj, cu multe răsturnări de situație, dar și plin de romantism și momente comice. Regizorul va fi Yoo In Shik, cel care a mai realizat și „Giant”, „History of a Salaryman”, „Incarnation of Money”, „You’re All Surrounded”, „Mrs. Cop” și „Dr. Romantic”.

Această dramă va fi și prima care va avea scene filmate în Portugalia și Maroc. Citirea pentru prima dată a scenariului a avut, deja, loc pe 2 iunie a.c.

Încă nu a fost anunțată data lansării acestei drame.
Sursa: koreaboo.com