//Suzy și Nam Joo Hyuk, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Suzy și Nam Joo Hyuk, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Astăzi, 11 noiembrie 2019, a fost anunțat faptul că Suzy ți actorul Nam Joo Hyuk ar putea juca în viitoarea dramă a canalului tvN „Sandbox”.

Atât agenția lui Suzy, cât și cea a lui Nam Joo Hyuk au declarat că ambii actori iau în considerare ofertele primite pentru această dramă.Drama „Sandbox” spune povestea unei femei care pune bazele propriei sale companii, ea visând să devină următorul Steve Jobs, prima ei dragoste. Suzy va interpreta personajul Seo Dal Mi, care a renunțat la facultate și a avut diverse slujbe ciudate în speranța de a-și înființa propria sa companie. Ea nu vrea să pară o ratată în ochii surorii sale, care duce o viață de chaebol, întâmpinând numeroase piedici pe drumul spre împlinirea visului său.

Nam Joo Hyuk va juca rolul personajului Nam Do San, fondatorul companiei Samsan Tech. În copilăria sa, el a fost mândria familiei sale, fiind cel mai tânăr participant care a câștigat Olimpiada de Matematică, dar acum, după 15 ani, a distrus reputația familiei sale deoarece timp de doi ani de când a pus bazele unei companii, nu a făcut decât să irosească banii investitorilor.

Dacă cei doi vor accepta aceste oferte, aceasta va fi prima colaborare a celor doi actori într-o dramă.

Drama „Sandbox” va fi lansată în luna mai a anului viitor.
Sursa: soompi.com