//Taeil (NCT) a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai scurt timp în care a ajuns la 1.000.000 de urmăritori pe Instagram!

Taeil (NCT) a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai scurt timp în care a ajuns la 1.000.000 de urmăritori pe Instagram!

Taeil nu a avut nevoie decât de o oră și 45 de minute să ajungă la un milion de urmăritori după prima sa postare pe Instagram.

Ieri, 13 iulie 2021, Guinness World Records a anunțat oficial că membrul trupei NCT a depășit recordul mondial pentru cel mai scurt timp în care a ajuns la un milion de urmăritori pe platforma de socializare Instagram.
După acest anunț, Taeil a declarat: „Mulțumesc tuturor fanilor! Am fost atât de surprins când am auzit această veste! Nu mi-am imaginat niciodată că voi deține un titlu Guinness World Records și sunt cu adevărat recunoscător pentru toată dragostea și susținerea voastră. Nu aș fi aici fără colegii mei și fără fanii NCT (NCTzens). Îmi voi da toată silința să ținem legătura și să comunicăm și mai mult prin intermediul rețelelor de socializare. Vă iubesc pe toți!”
Acest record a fost deținut până acum de actorul Rupert Grint, care a jucat în „Harry Potter”. Acesta a obținut un milion de urmăritori pe contul său de Instagram în 4 ore și 1 minut, record pe care l-a deținut aproape un an de zile, până a fost depășit de către Taeil.

Taeil, pe numele său real Moon Tae Il, este vocalistul principal al trupei K-Pop NCT, vocea sa fiind de-a dreptul impresionantă. Taeil nu are doar o voce frumoasă, el este și un bun dansator și cântă foarte bine la chitară, toate aceste talente atrăgând atenția fanilor săi și, de aceea, nu este de mirare că a reușit să doboare un astfel de record mondial. Taeil și-a deschis contul de Instagram pe 9 iulie a.c..

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @mo.on_air

Felicitări, Taeil!

Sursa: kbizoom.com

TAGS: