//Taemin din trupa SHINee a cerut scuze fanilor pentru modul cum au fost tratați

Taemin din trupa SHINee a cerut scuze fanilor pentru modul cum au fost tratați

Fanii coreeni ai lui Taemin (SHINee) au fost furioși la aflarea numărului mic de locuri pentru primul lui concert în Coreea.

[caption id="attachment_1769" align="aligncenter" width="800"] Olympic Hall Seul[/caption]

Primul lui concert solo din Coreea va avea loc în luna august la Olympic Hall din Seul, care are doar 3.000 de locuri.

Ca și comparație, primul lui concert solo din Japonia s-a ținut într-o sală cu 28.000 de locuri.

[caption id="attachment_1770" align="aligncenter" width="800"] Budokan Japonia[/caption]

Nemulțumiți de această diferență mare de număr de locuri puse la dispoziție pentru fanii din cele două țări, fanii coreeni au luat cu asalt Twitter-ul, lansând hashtag-ul #SM_You_Apologize and #Oppose_Taemin’s_SoloConcert_InOlympicHall.
Imediat după aceea, Taemin a transmis scuzele lui din toata inima, arătând cât de mult își iubește și își apreciază fanii:

[caption id="attachment_1768" align="aligncenter" width="801"] Taemin – SHINee[/caption]

„Bună, sunt Taemin.

În primul rând, mulțumesc tuturor fanilor care nu m-au uitat și continuă să îmi transmită dragostea lor în ciuda promovării mele limitate din Coreea. Îmi doresc cu adevărat să vin în fața voastră cu un concert pe care atât eu cât și voi l-am visat încă de când eram mai tânăr, într-o locație adecvată, dar sunt de-a dreptul trist că lucrurile au luat această întorsătură…”

„Sunt foarte conștient de această situație, și ne gândim mult să găsim calea cea mai bună pentru toți pentru a ne exprima emoțiile și căutăm să găsim cele mai bune oportunități de comunicare!

Imi pare rău că v-am jignit, mai ales că ne vedem pentru prima dată de ceva vreme, dar vă promit că voi încerca tot ce îmi stă în putință să vin în fața voastră cu o prestație bună, cât de repede va fi posibil! Până atunci, hai să comunicăm mai des.

Îmi cer din nou scuze că nu am aflat despre asta mai devreme și că nu am reacționat mai repede și că v-am supărat în această perioadă. Vă iubesc.”
Sursa: koreaboo.com