//Taemin (SHINee) – rolul principal într-o dramă japoneză de acțiune

Taemin (SHINee) – rolul principal într-o dramă japoneză de acțiune

Taemin are rolul principal în drama japoneză „Final Life- Even If You Disappear Tomorrow”.

Filmările la această dramă au început în luna mai a.c. iar lansarea va fi pe 8 septembrie.„Final Life- Even If You Disappear Tomorrow” este o un serial de acțiune, despre 2 bărbați cu trecuturi și origini diferite, care se întâlnesc într-o organizație secretă din cadrul poliției și care încearcă să rezolve împreună cazuri dificile.


Taemin interpretează personajul Sung Shi On, un bărbat inteligent, care a absolvit o școală medicală prestigioasă din Statele Unite ale Americii, dar a devenit subiectul unui proiect secret de testare și și-a pierdut memoria. Partenerul lui, care a crescut în sărăcie dar a devenit detectiv, este interpretat de celebrul actor japonez Shota Matsuda (cunoscut din drama „Boys Over Flowers”).

[caption id="attachment_3397" align="aligncenter" width="500"] Shota Matsuda[/caption]

Această dramă este a doua experiență ca actor a lui Taemin, prima fiind în 2009, în sitcom-ul „TaeHee, HaeGyo, JiHyun”.
Despre rolul din drama japoneză, Taemin a declarat : „Am încercat din greu să îmi spun replicile din engleză și japoneză cât mai bine. În afară replici, a fost cu adevărat greu să redau cât mai bine micile detalii din scenariu, dar mi-am dat toată silința așa că vă rog să îl urmăriți”.

Vedeți mai jos trailer-ul dramei:
Sursa: soompi.com