//Tatăl lui Song Joong Ki a cerut scuze tuturor cunoștințelor sale pentru divorțul fiului său

Tatăl lui Song Joong Ki a cerut scuze tuturor cunoștințelor sale pentru divorțul fiului său

Tatăl actorului Song Joong Ki a vorbit despre divorțul fiului său de actrița Song Hye Kyo.

Potrivit unui articol publicat de site-ul media „Bridge News pe 6 iulie 2019, Song Yong Gak, tatăl lui Song Joong Ki, a trimis tuturor cunoștințelor un mesaj prin care și-a cerut scuze pentru divorțul fiului său.Se pare că acesta le-a scris tuturor: „Îmi cer scuze că vă dau vești atât de rele dintr-odată. Cred că totul se datorează lipsurilor mele și ale lui Joong Ki și sperăm sincer să se încheie totul. Vă rog să vegheați asupra noastră și să ne trimiteți îndrumări pentru a ne încuraja. Sper să rămâneți întotdeauna sănătoși și să aveți o zi fericită”.

Media sud-coreeană a mai anunțat că tatăl actorului s-a internat în spital pentru o intervenție chirurgicală pentru cataractă, acesta fiind motivul pentru care el nu a fost găsit nicăieri după ce a fiul său a anunțat public divorțul.
Song Yong Gak a mai spus: „În prezent sunt internat în spital pentru o operație de cataractă, așa că e greu pentru mine să vorbesc la telefon”.

În timp ce unele site-uri media au declarat că tatăl lui Song Joong Ki nu știa nimic despre divorțul fiului său, „Bridge News” a dezvăluit că acest fapt nu este adevărat.În orice caz, după anunțul divorțului, tatăl actorului, care are postat în fața casei numeroase panouri în care este înfățișată toate proiectele în care a jucat fiul său, casa acestuia fiind un adevărat muzeu închinat lui Song Joong Ki, a îndepărtat tot ce ține de „Descendenții Soarelui”, drama în care acesta a jucat alături de Song Hye Kyo și după care a fost anunțată și relația înfiripată între cei doi.

Sursa: kstarlive.com